A 22. futásról

Lezajlott a 22. Kerekdomb futás

Kicsit ugyan szemerkélt, de nem volt nagyon kellemetlen idő. 737 indulóért dolgoztunk több, mint 6 hetet. Reggel 5:15-kor már keltünk, hogy minden a helyén legyen.

Egész kis bakik mellett, a szokásos jó színvonalon sikerült megrendeznünk ezt a versenyt is. Sok diák, sok szülő, sok mozgás, sok mosoly, sok kipirult arc.

Finom tea, pogi, alma. És sok fiatal a dobogón, sok érem és ajándékcsomag. Két pár futócipő és egy trekking bringa - harmadik nekifutásra. Végül pedig a Kerekdomb kupa, amit ebben az évben a Bálint Márton Iskola nyert cca 2%-nyi szervezettségi előnnyel. Sok (talán 5) év után egy kis szépítés 15:7-re... Sikerül-e megtartani?


Köszönöm mind a 100 tagunknak, segítőnknek, hogy előkészíthettük és lebonyolíthattuk ezt a versenyt! Köszönjük a Biofilter, az Intersport, a Márka üdítő, az Eispro, a törökbálinti Auchan, a Városőrség, az Önkormányzat, a Tutto Bici és a BKK segítségét. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a verseny. Mint ahogy az 6 fő szervező munkája nélkül sem, akik: Zorányi Emese, Ács Ildi, Durucz Heléna, Uri Zsuzsa, Konorót Bálint és jómagam voltunk.


A befutóról készített videófelvétel a kerekdomb.hu-n lesz elérhető. És ha már ott vannak, kérjük, töltsék ki a honlapon található kérdőívet Törökbálint lakosságszámáról.
Jövőre veletek ugyanitt!!!

Videó felvételek a futásról 4 részben:

 

És addig? Minden hónap utolsó szombatján reggel 9-től Törökbálinti Hendikep a Dióskerttől. Most éppen október 28-án. Hogy egészségesek, vidámak, fittek, ellenállók maradjunk.

Várunk  minden érdeklődőt!

Fernengel András

Eseménynaptár

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

Jelezze, ha ilyet lát!

Csak tagjainknak

Cikkek keresése

Törökbálint interaktív térképe

Online növényhatározó

Törökbálint hivatalos honlapja


2017 tavasz-nyár: kirándulások
2017 tavasz-nyár: nomád tábor
2017 tavasz-nyár: biciklis kirándulások
2017 tavasz-nyár: bio majális
2017 tavasz-nyár: veszélyeshulladék gyűjtés
2017 tavasz-nyár: falocsolás
2017 tavasz-nyár: erdőtakarítás
Prev Next