Környéknéző kerekező 2013

Május 11-től minden hónap második szombatján KÖRNYÉKNÉZŐ-KEREKEZŐ bicikli túrákat szervez a Kerekdomb egyesület 9 órai indulással a Munkácsy utcai buszvégállomástól.

 

A múlt nyáron indult, igen népszerű programunkon kisgyermekek számára is tartható tempóban 25-30 km körüli távokat járunk be, miközben megismerkedünk környékünk értékeivel, érdekességeivel. Az eddigi túráink pontos útvonalai, fényképek és élménybeszámolók, illetve az éppen aktuális túra felhívása megtalálható az egyesületünk honlapján (www.kerekdomb.hu) és facebook oldalán.

Könnyed bevezető túrával szeretnénk indítani az idei KÖRNYÉKNÉZŐ-KEREKEZŐKET. A szomszédos Diósdra tekerünk majd el ahol többek között megnézzük a Diósdi Rádió és Televízió történeti Múzeumot (belépő 300 Ft/fő), majd bóklászunk egyet a diósdi kőfejtőben.

Találkozó és indulás 9 órakor a Munkácsy utcai buszvégállomás szervizútjáról. Várhatóan kora délután érkezünk majd vissza.

Mindenkit szeretettel várunk!

(Következő túra: június 8 Tatai-tó és Agostyán, ami egy izgalmas vonatozással kiegészített túra lesz. Indulás ennek megfelelően: 9:30-kor lesz a törökbálinti vasúti megállóhelyről.)

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?