Idén is sikeres volt a Kerekdomb Futás

Huszonnegyedszer szerveztük meg a Kerekdomb Futást

Törökbálint és a környező települések futó, kocogó polgárainak egészségére. Az első versenyeken indulók már sokan gyermekeikkel érkeznek a futásra!
5:15-kor szólt az óra, hogy 8:00-tól fogadhassuk a nevezők sokaságát. 20-an építettük a versenyhelyszínt, majd még 80-an csatlakoztak a szervezők csapatába. 740-en indultak idén, ami az egyik legnépesebb mezőny volt a verseny történetében. Először a minik indultak és egy pályacsúcs született azonnal. Utána a hosszú távok futói rajtoltak, majd a serdülők és a gyerekek. Nagyobb zökkenők nélkül, balesetmentesen sikerült a versenyt lebonyolítanunk. A legnagyobb problémát ebben az évben is a nem a saját távjukon indulók okozták. Az ő kiszűrésük az eredménylistákból sok száz futó várakozási idejét nyújtja meg minden évben. Idén is szép díjakat, érmeket, egy gyönyörű kerékpárt és két kupát vihettek haza a résztvevők. A Kerekdomb Kupát a Zimándy Ignác Iskola nyerte. Ezzel 17:7-re módosult a verseny állása a Zimisek javára. 18 fő kellett volna még a Bálint Mártonnak… Az idén útjára induló Törökbálinti Hendikep Futás Vándorkupáját viszont a Bálint Márton Iskola ragadta magához meggyőző fölénnyel. Az első az egy versenynapra történő szervezettséget, a második az egész éves, 13 fordulós sorozatban való részvételt méri. A Tutto Bici felajánlását, a gyönyörű kerékpárt egy 10 éves kislány, Rózsás Réka nyerte.
Nagy köszönettel tartozunk a Városőrség és a Rendőrség segítségéért; a Törökbálinti Auchan áruháznak a finom pogácsáért, a teáért és az ajándékcsomagokért; Konorót Bálintnak a csodás almákért; a Régió Játékáruháznak az ajándékcsomagokért; a márka üdítőkért és a kerékpárért Pécskövi Tibornak és a Tutto Bici-nek; a minőségi jégkrémekért az Eispro gyárnak; a dobogóért és a kedvezményes kuponokért az Intersportnak; és a több mint 100 segítőnknek a verseny biztonságos, gördülékeny lebonyolításáért.

Jövőre a szép negyedszázados évfordulón is várunk minden mozogni vágyó gyermeket és felnőttet!

Mert a mozgás = egészség!

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?