Rajzpályázat óvodásoknak

A Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdet óvodások számára „A VILÁG LESZEBB FÁJA” címen.

A Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület a Madarak és Fák napja alkalmából rajzpályázatot hirdet. Ennek keretében várjuk a szebbnél szebb rajzokat, melyek a gyermekek fantáziájában megszületnek arra a kihívásra, hogy megjelenítsék a világ legszebb fáját. Az elkészült rajzok kétféle jutalomban is részesülnek majd. Lesz egy szakmai zsűrizés és lesz egy internetes szavazás is, melynek végeredménye képpen közönségdíjakat is átadunk. Az ünnepélyes eredményhirdetés, illetve a legjobb rajzokból szervezett kiállítás 2012. május 12-én (szombaton) 10 órától lesz az MMMH-ban!

Kivitelezés módja: bármilyen rajzos technikával (ceruzarajz, szénrajz, festék vagy zsírkréta stb.) készülhet a kép, melynek mérete nem haladja meg az A3-as méretet.

Határidő: 2012. április 27. Az elkészült rajzokért ezen a napon az egyesület egy képviselője személyesen megy el.

Adatok: Kérjük, hogy az elkészült művek hátoldalán tüntessék fel a készítő nevét, életkorát és az óvodája nevét.

Szavazás: Az internetes szavazás részleteiről tájékozódhatnak az egyesület Kék Ég című kiadványának tavaszi számából (várható megjelenés 2012. április 13.), illetve az egyesület honlapjáról: www.kerekdomb.hu.

Ha további kérdéseik lennének a pályázattal kapcsolatosan, akkor keressék dr. Horváth Gyöngyit a 30/482-14-17-es telefonszámon, vagy a horvath0210@windowslive.com e-mail címen.

 

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?