Jól sikerült a második kerékpártúra

A Kerekdomb második kerékpártúráján 13-an vettünk részt annak ellenére, hogy a nyári uborka és szabadság szezon közepén 30 fokos melegben nyomtuk a km-eket.

 

Kereken 34-et a busz végállomástól-ig. A József Attila, majd a Madách Imre utcák után a Károlyi Mihály úton jutottunk el a Dulácska völgyhídig. Innen az Ida majoron át Érd szélén haladtunk földutakon a Sóskút-Biatorbágy felé vezető útra. Kisebb beszélgető, ivó, evő pihenők után sziklát másztunk Biatorbágy határában, majd a Biai tó szélére telepedtünk le.

Ezek után úgy éreztük mindenki megérdemelt egy fagyit az Andrész cukrászdában. A viaduktra is felmerészkedtünk kerékpárral, majd földutakon keresztül érkeztünk vissza a Rácz zugon keresztül a régi stúdió épületéhez. Délután 3 órakor a Cora mellett spriccelt szét a csapat. Nem egész két évesek voltak a legfiatalabb résztvevők, nem egészen 5 éves volt a legfiatalabb önerőből kerekező.

Augusztusban folytatjuk! Az útirányt addig még kitaláljuk: vagy újra Biatorbágy felé megyünk, mert ott sok látnivalót hagytunk megnézetlenül, vagy Budakeszi felé, de az is lehet, hogy Buda felé vesszük az irányt. Addig még kiderül.

 

alt
részletes túraútvonal

alt

alt

alt

alt

További képek a kerekdomb facebook oldalán.

 

 

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?