19. Kerekdomb-futás OKTÓBER 11. SZOMBAT!

A Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület a mozgásban gazdag életmód népszerűsítése és terjesztése érdekében ismét futóversenyt rendez Törökbálinton Kerekdomb-futás néven, október 11-én, SZOMBATON!!!

A nevezés helyszíne Törökbálinton a buszvégállomástól száz méterre található, a Törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban. A verseny java a település utcáin, az erdőt érintve zajlik. A verseny útvonalát rendőrök és civil segítők bevonásával biztosítjuk. Megközelíthető Budapestről a Kosztolányi Dezső térről a 272-es kék busszal, Budaörsről a 88-as sárga vagy a 140-es kék busszal, Érdről a Bem térről induló sárga Volán járattal. A helyszínen egészségügyi ügyelet van, de a versenyen való részvételt mindenki saját felelősségére vállalja. A torlódás elkerülése érdekében, időben kell jönni nevezni! Esőnap nincs, esernyőt, esőkabátot hozzon magával mindenki!

Mivel a fiatalok értékrendjének, szokásainak, szükségleteinek formálását különösen fontosnak érezzük, szeretnénk, ha minél több diák és dolgozó indulna a törökbálinti iskolákból. Ezért ebben az esztendőben is kiírja egyesületünk a KEREKDOMB KUPA elnyeréséért életre hívott versenyt. A vándorserleget az az iskola mondhatja magáénak ebben a tanévben, amely az 1-8. évfolyamon tanuló diákok és a (Bálint Márton iskola esetében ehhez a diáklétszámhoz arányosan számolható) pedagógusok létszámához viszonyítva több indulót vonultat fel a versenyen. Már 11. esztendeje az iskola diákjainak és dolgozóinak családtagjai (testvér, szülő, nagyszülő) is támogathatják az iskolát a saját vagy az iskolába járó diák életkorának megfelelő táv teljesítésével.

A vándorserlegen kívül az egyesület 2 db kosár-labdát és 2 db foci-labdát ajánl fel a győztes iskolának díjként. Eddig tizenkétszer a Zimándy Ignác iskola, ötször pedig a
Bálint Márton iskola birtokolta a serleget.

A rajt október 11-Én 9:00 és 9:30 között, a Tüdőgyógyintézet előtt lesz, a 272-es és a 88-as busz végállomásától száz méterre. Az útvonalak térképvázlatát a helyszínen és a futoterkep.hu oldalon tekinthetik meg az indulók. Felvezető kerékpárosok, és időszakos forgalomlezárás biztosítja a pontos és biztonságos útvonalkövetést.

A nevezési díj diákoknak 200 Ft, keresettel rendelkezőknek 400 Ft, mellyel a verseny költségeihez járulnak hozzá a indulók. Nevezés 8 órától 9 óráig a helyszínen.

A távok:

az 2007 és 2010 között születetteknek 0.7 km,

az 2006 és 2003 között születetteknek 1.4 km,

az 2002 és 1999 között születetteknek 2.3 km,

az 1998 és 1995 között születetteknek 5.0 km,

az 1994-ben vagy korábban született nőknek 5.0 km,

férfiaknak (a szintidő: 60 perc!) 7.5 km.

Az 1963-ban vagy az előtt született hölgyek és urak senior kategóriában versenyeznek, melyet külön értékelünk!

Minden korosztályban (nemek szerint) az első három helyezett részesül díjazásban.

Azon célbaérkezők között, akik a saját koruknak megfelelő távot teljesítik és megvárják a sorsolást, egy trekking kerékpárt sorsolunk ki!

Minden mozogni szerető indulót szeretettel várnak a verseny rendezői a 19. Kerekdomb Futáson!

Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?