I. Riczu Imre emlékverseny Törökbálinton

A sors nagyon szomorú fintoraként a nyáron biciklis balesetben elhunyt Riczu Imre, aki tizenéves kora óta versenyszerűen kerékpározott, majd profi szerelőként fontos magyar csapatoknál szolgálta a hazai kerékpársport ügyét.

Riczu Imre emlékére nemzetközi profi kerékpáros versenyt hirdet a Tutto Bici kerékpárbolt most szombaton, október 18-án. A verseny rajtja 12:15-kor lesz a Kápolna – Temető bejárata előtt. A rajtot megelőzően, 12:00-kor egy 3 km-es tiszteletkört kerekezünk mindazokkal, akik ismerték és szerették Imrét, és mindazokkal, akik fontosnak tartják Törökbálinton és a környező településeken a kerékpáros kultúra előmozdítását, fejlesztését. Tegyük láthatóvá, hogy hányan vagyunk, akik számára fontos a kerékpáros kultúra, akik szívesen használnák a kerékpáros hálózatot, akik szívesen tennék gépeiket a közintézmények bringaparkolóiba, akik szívesen tekernének maguk vagy barátaikkal, családjukkal a környező településekre, akár Budapestre.

Legyen a Riczu Imre emlékverseny egy törökbálinti Critical Mass!

Mutassuk meg a következő öt évben a helyi döntéseket meghatározó új képviselő testületnek, hogy sok fiatal-középkorú-idősebb lakos szívesen használja hétköznapi közlekedési eszközként vagy kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre a kerékpárt, ha a feltételeket megteremtjük ehhez! Várunk minden érdeklődőt 11:30-tól a helyszínen!

Tutto Bici Kerékpárbolt & Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület

alt

A verseny részletes leírását ITT lehet elolvasni.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?