Kerékpáros konferencia

Szerintem belső környezetünk, egészségünk védelme, ápolása, fejlesztése is része a tágabban értelmezett környezetvédelemnek. Ezért szervezünk évek hosszú sora óta kirándulásokat, táborozásokat, métacsatákat, futóversenyeket, kerékpártúrákat.

A kerékpározás és a futás kapcsán is érzékelhető, hogy komoly átfedés van ma már a kedvtelésből végzett, az amatőr versenyzés miatt gyakorolt és a profi sporttevékenységek között. Ezért vállaltunk rendező, házigazda feladatot a Tutto Bici Kerékpárbolt mellett a vasárnapi rendezvény szervezésében. Kis településünkön is 30 körül van azok száma, akik félmaratonokat, maratonokat, Kinizsi 100-at vagy ironman távokat teljesítettek.
Olvassátok el a részleteket!
Kukkantsunk bele egy árnyalatnyit: milyen a profi kerékpárosok világa. Milyen edzésmódszerekkel, milyen felkészüléssel, milyen terheléssel, milyen táplálkozással, milyen technikai háttérrel érik el eredményeiket. Mindenkit szeretettel várunk, aki érdeklődik ezek iránt. A helyszín a Bálint Márton Iskola és Sportközpont Zsolnai Józsefről elnevezett konferenciaterme. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Már 250 felett van a regisztrált érdeklődők száma!

 

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?