A 22. futásról

Lezajlott a 22. Kerekdomb futás

Kicsit ugyan szemerkélt, de nem volt nagyon kellemetlen idő. 737 indulóért dolgoztunk több, mint 6 hetet. Reggel 5:15-kor már keltünk, hogy minden a helyén legyen.

Egész kis bakik mellett, a szokásos jó színvonalon sikerült megrendeznünk ezt a versenyt is. Sok diák, sok szülő, sok mozgás, sok mosoly, sok kipirult arc.

Finom tea, pogi, alma. És sok fiatal a dobogón, sok érem és ajándékcsomag. Két pár futócipő és egy trekking bringa – harmadik nekifutásra. Végül pedig a Kerekdomb kupa, amit ebben az évben a Bálint Márton Iskola nyert cca 2%-nyi szervezettségi előnnyel. Sok (talán 5) év után egy kis szépítés 15:7-re… Sikerül-e megtartani?


Köszönöm mind a 100 tagunknak, segítőnknek, hogy előkészíthettük és lebonyolíthattuk ezt a versenyt! Köszönjük a Biofilter, az Intersport, a Márka üdítő, az Eispro, a törökbálinti Auchan, a Városőrség, az Önkormányzat, a Tutto Bici és a BKK segítségét. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a verseny. Mint ahogy az 6 fő szervező munkája nélkül sem, akik: Zorányi Emese, Ács Ildi, Durucz Heléna, Uri Zsuzsa, Konorót Bálint és jómagam voltunk.

A befutóról készített videófelvétel a kerekdomb.hu-n lesz elérhető. És ha már ott vannak, kérjük, töltsék ki a honlapon található kérdőívet Törökbálint lakosságszámáról.
Jövőre veletek ugyanitt!!!

Videó felvételek a futásról 4 részben:

 

És addig? Minden hónap utolsó szombatján reggel 9-től Törökbálinti Hendikep a Dióskerttől. Most éppen október 28-án. Hogy egészségesek, vidámak, fittek, ellenállók maradjunk.

Várunk  minden érdeklődőt!

Fernengel András

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?